Bucatar sef / bucatar / ospatar / barman
Adaugat: Ieri
Mehrzads Culinary Lab SRL
Bucatar sef / bucatar / ospatar / barman
Adaugat: Ieri
Mehrzads Culinary Lab SRL
Hai în echipa ZIBA!
Angajăm Bucătar șef / Bucătar cu experință în a conduce bucătăria, dar ne pregătim să ne mărim echipa și pentru sezonul de vară. Așa că dacă vrei să devii colegul nostru și ai experiență de ospătar A la Carte sau barman, așteptăm CV-ul tău.
Visul oricărui bucătar este să aibă propriul său restaurant. Mă bucur că am ajuns în acest moment al carierei mele, să am un restaurant de succes, o echipă minunată cu personal cu care lucrez de 2, 3, chiar și de 5 ani. Dintotdeauna am știut că succesul unui restaurant nu depinde numai de cât de gustoase sunt preparatele. Reușita unei astfel de afaceri se bazează în mod esențial pe calitatea și talentul oamenilor care o construiesc, pe seriozitatea și dedicarea lor. Știu bine asta și de aceea caut oameni de ispravă care știu meserie, oameni harnici, iscusiți, talentați, cu caracter și de încredere, cu chef de muncă, cu drag de noi și de care să ne fie drag.
Vreau să facem treabă bună împreună, să muncim într-un mediu prietenos cum e la noi, bazându-ne unii pe alții oricând avem nevoie și să ne bucurăm împreună de ceea ce vom realiza la #Ziba.
#Ziba se află pe Str. Aleea Lacurilor în Păulești, Prahova, iar programul de lucru este de 40 ore/săptămână.
PROGRAM DE LUCRU:
Programul de lucru este de 40 - maxim 48 de ore/săptămână! Orele suplimentare, sunt plătite.
Ultima comandă la bucătărie este ora 21:30, la bar 22:30. Restaurantul se închide la ora 23:00.
Program de funcționare al restaurantului:
Luni, marți: închis
Miercuri, joi, vineri: 16:00 - 23:00
Sâmbătă, duminică: 12:00 - 23:00
BENEFICII
• În perioada programului de iarnă (Noiembire - Mai), până se începe programul de vară, se lucrează doar 3 zile pe săptămână și se primește salariul întreg !!!
• Bonusuri de performanță și de fidelitate
• Mese delicioase
• Mediu de lucru într-o echipă tânără, dinamică și prietenoasă unde vei veni de drag la muncă
• Asigurare medicală privată
• Alte beneficii ce le vom discuta la interviu
• Pe lângă salariu, tips și bonusuri de performanță.
Posturi vacante:
× Bucătar șef / Bucătar cu experință în a conduce bucătăria
Salariul net 4.000 – 6.000 lei (venit lunar 6.000 - 9.000 lei)
Salariul se stabilește în funcție de experiență, îndemânare și responsabilități. Pe timp de vară tips și bonus de 2.000 – 4.000 lei/lună.
Posturi vacante din aprilie – mai:
× Barman / Ajutor bar 2 posturi vacante - Salariu net 2.800 – 4.000 lei (venit lunar 4.500 – 6.000 lei)
× Ospătar ! Salariul net 2.000 – 3.000 lei (venit lunar 6000 - 9000 lei)
Pentru postul de ospătar putem discuta și doar part time în zilele de weekend! Full time se lucrează 2 zile de 8 ore în cursul săptămânii și 2 zile de 12 ore în WE, iar part time 2 zile de 12 ore sâmbătă și duminică!
Aștept CV-ul tău!
Dacă vrei să te avem în baza noastră de date pentru alte posturi precum personal curațenie/vase, trimite-ne CV-ul tău.
De abia aștept să ne cunoaștem!
Chef Mehrzad
Sfaturi de siguranta
- Nu trimiteti niciodata BANI in avans sau acte de identitate pentru aplicarea la un loc de munca. Nu trimiteti bani in avans pentru promisiuni de angajare sau alte oferte similare.
- Daca aveti impresia ca acest anunt nu este real, va rugam sa il raportati apasand butonul "Raporteaza Job"
This action will pause all job alerts. Are you sure?
Fii informat
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si primeste cele mai recente oferte de munca si informatii despre cariera direct in inbox-ul tau.
Securitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi. Citeste Politica de confidentialitate.