Restaurant Manager
Adaugat: 3 săptămâni în urmă
Iporo Com S.R.L.
Restaurant Manager
Adaugat: 3 săptămâni în urmă
Iporo Com S.R.L.
Acest anunt este cu aplicare externa. Cand dati click pe Aplicare Externa veti fi redirectionat pe un alt site pentru a aplica.
Prezentarea pozitiei:
Candidatul de succes va putea prognoza, planifica și gestiona toate comenzile, personalul și finanțele.
Scopul este de a maximiza vânzările și veniturile prin satisfacția clienților și implicarea angajaților.
Cerinte Esentiale ale Pozitiei:
Coordonarea si managementul operatiunilor zilnice din restaurant, la cele mai inalte standarde;
Păstrarea unui nivel de servicii excelent atât pentru clienții interni cât și pentru cei externi;
Identificarea si preîntâmpinarea nevoilor oaspeților si raspunderea lor intr-un mod proactiv;
Conducerea echipei prin atragerea, invățarea si identificarea talentului personalului din subordine.
Stabilirea target-ului, a graficelor de lucru, a procedurilor si politicilor necesare;
Incurajarea unei comunicari in dublu sens; crearea si mentinerea unui mediu de lucru placut, sigur, cu accent pe respect, invatare, motivatie si lucru in echipa;
Conformarea la toate regulile si procedurile de sanatate in munca, curatenie si siguranta la locul de munca;
Abordarea antreprenorială în conducerea departamentului;
Gestioneaza toate operațiunile de zi cu zi în conformitate cu liniile directoare bugetate și la cele mai înalte standarde;
Creează meniuri excepționale, cumpără bunuri și aduce continuu îmbunătățirile necesare;
Instruieşte și supraveghează desfășurarea cu succes a activității echipei din departament, în conformitate cu solicitările conducerii companiei;
Se asigură că personalul asigură clienţilor servicii într-o manieră promptă, elegantă și profesională;
Menţine standardele înalte și de calitate la produsele, serviciile şi facilităţile oferite în punctul de lucru administrat;
Demonstrează eficienţă în reducerea numărului de reclamaţii primite de la clienţi şi în rezolvarea problemelor care afectează imaginea companiei;
Întocmește în mod corect și justificat (calculat) necesare periodice, plasează comenzi și urmărește livrarea produselor (snack, bev, mâncare, consumabile, etc);
Verifică consumurile, supraveghează acțiunea de retur a mâncării nevândute, daca este cazul;
Se asigură că circuitul deşeurilor şi al reziduurilor este respectat în totalitate conform reglementărilor interne;
Răspunde de controlul tuturor activităţilor desfăşurate în departament, oferind produse şi servicii la cele mai înalte standarde;
Verifică şi se asigură că toate echipamentele, vesela şi tacâmurile sunt corect folosite;
Se obligă să efectueze sau să participe la efectuarea inventarelor, la cererea superiorului direct sau a departamentului financiar (de gestiune) al societăţii;
Întocmește rapoarte de activitate ori de câte ori este necesar (minim o dată pe lună) pentru superiorii săi ierarhici;
Ține evidența clară a prezenței angajaților la locul de muncă. Întocmeşte pontajul lunar pentru personalul din subordine si îl transmite Departamentului HR în termenul stabilit, fără întârziere;
Întocmeşte programarea săptămânală a turelor/schimburilor pentru personalul din subordine și îl transmite atât angajaților, cât și Departamentului HR în termenul stabilit, fără întârziere.
Sfaturi de siguranta
- Nu trimiteti niciodata BANI in avans sau acte de identitate pentru aplicarea la un loc de munca. Nu trimiteti bani in avans pentru promisiuni de angajare sau alte oferte similare.
- Daca aveti impresia ca acest anunt nu este real, va rugam sa il raportati apasand butonul "Raporteaza Job"
This action will pause all job alerts. Are you sure?
Fii informat
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si primeste cele mai recente oferte de munca si informatii despre cariera direct in inbox-ul tau.
Securitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi. Citeste Politica de confidentialitate.