Abonare alerta locuri noi de munca

Conecteaza-te rapid cu Facebook sau Google

Salveaza Job

Conecteaza-te rapid cu Facebook sau Google

Sau continua cu adresa de email

Or your alerts
F

Sef sectie productie catering (noapte)

Companie Verificata

Adaugat: 1 săptămână în urmă

Aplica pe
Companie:
FOOD REPUBLIC S.R.L.
Descriere:

Candidatul ideal

10 ani de experiență în bucătării, cu cel puțin 5 ani de experiență ca lider de echipă (echipe de minim 20 de persoane).
Pasiune pentru mâncare și gătit.
Experiență dovedită în controlul costurilor, preferabil în industria alimentară și a băuturilor.
Abilități analitice puternice și atenție la detalii.
Competență în utilizarea software-ului de management al inventarului și Microsoft Office, în special Excel.
Abilități bune de comunicare și relaționare interpersonală.
Capacitatea de a lucra sub presiune și de a respecta termene strânse.
Cunoștințe despre reglementările privind siguranța și igiena alimentară, de preferat certificat HACCP nivel 3.

Descrierea jobului

Șeful de Secție Producție este responsabil de supravegherea operațiunilor din bucătăria noastră pe timpul noptii, asigurând o experiență excepțională pentru clienți și menținerea unor standarde ridicate de calitate a mâncării și curățenie.

Responsabilitati:

Planifică și supraveghează producția zilnică, asigurându-se că toate secțiile funcționează armonios și fără probleme.
Gestionează bucătăria de producție și asistă echipa în timpul orelor de producție.
Coordonează procesul de recrutare și integrare a noilor membri ai echipei.
Asigură respectarea și consistența rețetelor pentru a garanta menținerea celei mai înalte calități.
Gateste.
Planifică procesul de producție pentru a fi livrat zilnic într-un interval de timp stabilit.
Controlează și monitorizează cheltuielile și costurile prin urmărirea unui sistem de inventar prestabilit și a fluxului de lucru, referindu-se la bugete și indicatori de performanță (KPI-uri).
Se ocupă de controlul siguranței și calității, asigurând respectarea politicilor, procedurilor și listei de verificare la timp.
Solicită și/sau propune măsurile de siguranță și sănătate cele mai potrivite angajatorului pentru a preveni accidentele de muncă și bolile profesionale.
Investighează problemele de calitate raportate de clienți și propune și implementează acțiuni corective.
Gestionează și rezolvă conflictele apărute între angajați în timpul orelor de lucru. La sfârșitul zilei de muncă, verifică finalizarea sarcinilor de către angajați și propune planuri individuale de dezvoltare și măsuri pentru a aborda problemele identificate.
Colaborează cu alte departamente pentru a asigura un flux de lucru eficient.

Beneficii

Te alaturi unei echipe profesioniste!
Dezvoltare profesionala!
Oferim stabilitate!

Sfaturi de siguranta

  • Nu trimiteti niciodata BANI in avans sau acte de identitate pentru aplicarea la un loc de munca. Nu trimiteti bani in avans pentru promisiuni de angajare sau alte oferte similare.
  • Daca aveti impresia ca acest anunt nu este real, va rugam sa il raportati apasand butonul "Raporteaza Job"
Raporteaza Job

This action will pause all job alerts. Are you sure?

Cancel Proceed
Numele anuntului: Sef sectie productie catering (noapte)
Autentificare si aplica acum: Utilizati email si parola pentru a va autentifica:
Raporteaza
Share Job Via Sms

Fii informat

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si primeste cele mai recente oferte de munca si informatii despre cariera direct in inbox-ul tau.

Securitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi. Citeste Politica de confidentialitate.

Raporteaza o problema

B-dul Dimitrie Pompeiu Nr. 9 - 9A, Iride Business Park, Bucuresti

© 2024 Jobradar24. Toate drepturile rezervate.