Candidatul Ideal
Diploma de studii superioare in domeniul chimiei alimentare
Experienta intr-un post similar
Experienta relevanta in asigurarea calitatii, preferabil in industria panificatiei
Cunostinte solide despre standardele de calitate IFS si ISO si reglementarile relevante
Abilitati excelente de comunicare si leadership
Atentie la detalii si orientare catre rezultate
Capacitatea de a lucra eficient in echipa si de a gestiona multiple proiecte simultan
Cunostine medii de limba engleza, atat in scris, cat si in vorbire
Permisul de conducere constituie avantaj
Experienta intr-un post similar
Experienta relevanta in asigurarea calitatii, preferabil in industria panificatiei
Cunostinte solide despre standardele de calitate IFS si ISO si reglementarile relevante
Abilitati excelente de comunicare si leadership
Atentie la detalii si orientare catre rezultate
Capacitatea de a lucra eficient in echipa si de a gestiona multiple proiecte simultan
Cunostine medii de limba engleza, atat in scris, cat si in vorbire
Permisul de conducere constituie avantaj
Descrierea jobului
Elaborarea, implementarea si monitorizarea politicilor si procedurilor de asigurare a calitatii
Supravegherea si evaluarea proceselor de productie pentru a identifica si remedia eventualele probleme de calitate
Coordonarea si conducerea echipei de control al calitatii
Dezvoltarea si implementarea programelor de formare pentru angajati, pentru a imbunatati constiinta si competentele in domeniul calitatii
Colaborarea cu departamentele interne pentru a identifica si implementa masuri de imbunatatire continua
Monitorizarea performantei furnizorilor si colaborarea cu acestia pentru a asigura calitatea materiilor prime si a altor resurse
Participarea activa la auditurile interne si externe pentru a verifica conformitatea cu standardele de calitate
Identificarea si implementarea noilor tehnologii si metode pentru a imbunatati procesele de asigurare a calitatii
Reprezentarea societatii in fata organelor de control.
Supravegherea si evaluarea proceselor de productie pentru a identifica si remedia eventualele probleme de calitate
Coordonarea si conducerea echipei de control al calitatii
Dezvoltarea si implementarea programelor de formare pentru angajati, pentru a imbunatati constiinta si competentele in domeniul calitatii
Colaborarea cu departamentele interne pentru a identifica si implementa masuri de imbunatatire continua
Monitorizarea performantei furnizorilor si colaborarea cu acestia pentru a asigura calitatea materiilor prime si a altor resurse
Participarea activa la auditurile interne si externe pentru a verifica conformitatea cu standardele de calitate
Identificarea si implementarea noilor tehnologii si metode pentru a imbunatati procesele de asigurare a calitatii
Reprezentarea societatii in fata organelor de control.
Descrierea companiei
Karamolegos Bakery este o companie de productie paine prezenta in piata din 2009 si are peste 75 de angajati.
Preocuparea constantă a companiei de a răspunde nevoilor consumatorilor legate de sănătate, nutriție și schimbarea stilului de viață, a făcut din Karamolegos Bakery inovatorul din branșa sa, fiind prima companie care a lansat pâinea fără coajă împreună cu alte produse complexe.
Preocuparea constantă a companiei de a răspunde nevoilor consumatorilor legate de sănătate, nutriție și schimbarea stilului de viață, a făcut din Karamolegos Bakery inovatorul din branșa sa, fiind prima companie care a lansat pâinea fără coajă împreună cu alte produse complexe.