Sous Chef.

6.500 - 7.500 RON
Cautam coleg nou care sa se alature echipei noastre de bucatari din cadrul restaurantului nostru situat in zona Dorobanti care sa contribuie la:
Prepararea comenzilor conform meniului.
Participarea la crearea de preparate noi si inovatoare.
Mentinerea standardelor inalte de igiena si siguranta alimentara.
Gestionarea stocurilor de materii prime si echipamente.
Colaborarea cu echipa pentru asigurarea unei experiente culinare de exceptie.

Programul standard este de 2 zile lucratoare cu 2 zile libere, de la 9.00-22.00.
Caracteristici
Domeniu activitate: HORECA, turism Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: locatie fixa Pot aplica studenti: nu
794 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 23 Apr. '25 (13:36)
Trimite CV
Anunturile utilizatorului
Distribuie anuntul

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate. Afla mai multe detalii

Sunt de acord