Sous Chef.
6.500 - 7.500 RON
Cautam coleg nou care sa se alature echipei noastre de bucatari din cadrul restaurantului nostru situat in zona Dorobanti care sa contribuie la:
Prepararea comenzilor conform meniului.
Participarea la crearea de preparate noi si inovatoare.
Mentinerea standardelor inalte de igiena si siguranta alimentara.
Gestionarea stocurilor de materii prime si echipamente.
Colaborarea cu echipa pentru asigurarea unei experiente culinare de exceptie.
Programul standard este de 2 zile lucratoare cu 2 zile libere, de la 9.00-22.00.
Prepararea comenzilor conform meniului.
Participarea la crearea de preparate noi si inovatoare.
Mentinerea standardelor inalte de igiena si siguranta alimentara.
Gestionarea stocurilor de materii prime si echipamente.
Colaborarea cu echipa pentru asigurarea unei experiente culinare de exceptie.
Programul standard este de 2 zile lucratoare cu 2 zile libere, de la 9.00-22.00.
Caracteristici
Domeniu activitate: HORECA, turism
Tip colaborare: Perioada nedeterminata
Locatie job: locatie fixa
Pot aplica studenti: nu
794 vizualizari
Bucuresti, Sector 1, 23 Apr. '25 (13:36)