Candidatul Ideal
• Profesionist, motivat si zambitor
• Amabil, perseverent si orientat spre rezultate
• Plin de energie, onest si modest
• Pasionat si cu spirit de echipa
• Prietenos, harnic, optimist si educat
• Este necesara experienta pe un post similar, de minim 5 ani!
• Amabil, perseverent si orientat spre rezultate
• Plin de energie, onest si modest
• Pasionat si cu spirit de echipa
• Prietenos, harnic, optimist si educat
• Este necesara experienta pe un post similar, de minim 5 ani!
Descrierea jobului
- Poseda cunostinte teoretice solide si abilitati practice in producţia culinară și procesarea preparatelor;
- Se asigura de respectarea standardelor restaurantului in pregatirea si preparea retetelor, prezentarea si gustul acestora.
- Coordoneaza si supravegheaza activitatile zilnice din bucatarie, asigurandu-se ca standardele de pregatire si prezentare a produselor alimentare sunt respectate.
- Stabileste cu exactitate necesarul de materii prime si auxiliare pentru o anumita perioada.
- Verifica si se asigura ca sunt respectate normele sanitar-veterinare in vigoare si igienico sanitare specifice (HACCP), privind conditiile de pastrare si depozitare, a produselor preparate si nepreparate.
- Coordoneaza si raspunde de instruirea echipei – din subordine;
- Monitorizeaza in permanenta evolutia echipei, identifica, planifica, deleaga responsabilitati specifice situatiei;
- Conduce cu integritate urmarind interesele companiei;
- Un loc de munca stabil si sigur
- Program de 8 ore/zi - 5 zile/saptamana
- Contract de munca pe perioada nedeterminata
- Tichete de masa
- Transport asigurat
- Bonusuri lunare (tips)
- Mediu de lucru placut si dinamic
CONFIDENTIAL
Companie verificată
Compania este înregistrată oficial pe website-urile autorităților și ministerelor naționale,
iar informațiile declarate de aceasta în momentul creării contului
corespund cu cele din sursele oficiale.
Joburi similare