Candidatul Ideal
Studii superioare în industria alimentară sau domenii conexe.
Experiență managerială în producție, preferabil în industria cărnii.
Abilități de coordonare a echipelor și rezolvarea problemelor în cadrul acestora.
Abilități excelente de comunicare și relaționare cu echipele interne și alte departamente.
Organizație și proactivitate în gestionarea resurselor și proceselor.
Rezistență la stres și capacitatea de a lua decizii rapide în condiții de presiune
Operare PC-MS Office, Internet, programe specifice activităţii dе producţie;
Descrierea jobului
Capacitatea de a coordona echipe mari, de a motiva și de a conduce spre performanță.
Experiență anterioară în coordonarea unei secții de producție, preferabil în industria cărnii sau într-un domeniu similar.
Abilitatea de a gestiona fluxurile de producție și de a asigura o utilizare eficientă a resurselor.
Capacitatea de a urmări și controla procesele pentru a respecta standardele de calitate și siguranță alimentară.
Flexibilitate pentru program de lucru în schimburi, inclusiv în weekend și în condiții de temperaturi scăzute.
Preferabil în domeniul industriei alimentare sau domenii conexe.
Cunoștințe PC: Operare MS Office, internet și programe specifice activității de producție.
Responsabilitățile principale:
Organizarea și supervizarea fluxului de producție și activităților personalului direct productiv.
Responsabilitatea de a asigura respectarea standardelor de calitate și siguranță alimentară în fiecare etapă a procesului de producție.
Dezvoltarea și implementarea de soluții pentru optimizarea proceselor, creșterea eficienței echipelor și maximizarea capacității de producție.
Ghidarea personalului, instruirea continuă și crearea unui mediu de lucru colaborativ.
Urmărirea și raportarea performanței secției, pentru a susține deciziile strategice ale conducerii.
Colaborarea cu departamentele de logistică, controlul calității și aprovizionare pentru a asigura un flux continuu de producție.
Urmărirea comenzilor primite și asigurarea realizării acestora conform specificațiilor.
Răspunderea pentru respectarea timpilor de fabricație și optimizarea pierderilor tehnologice. Monitorizarea cheltuielilor specifice secției și asigurarea încadării în bugetul alocat
Beneficii:
Contract de muncă pe durată nedeterminată, cu normă întreagă.
Salariu competitiv, corect apreciat în funcție de experiență și competențe.
Tichete de masă în valoare de 25 de lei pe zi lucrătoare.
Ore suplimentare plătite conform legislației în vigoare (200%).
Mese și gustări: Gustare zilnică (mezeluri) și masă caldă (ciorbă + fel principal) pregătite zilnic în cantina companiei.
Bonusuri de performanță și recompense pentru realizările echipei.
Posibilități de dezvoltare profesională continuă la locul de muncă.
Bonusuri și cadouri cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun.
Cadouri pentru ziua de naștere a angajaților și pentru copiii acestora de ziua copilului.
Decontarea cheltuielilor de transport până la locul de muncă.Procese interne clare și un mentor dedicat pentru integrarea în echipă
Descrierea companiei
Compania DIANA a fost fondată la 30 aprilie 1991, pornind cu un magazin alimentar. În anul 1996 DIANA a inaugurat la Râmnicu Vâlcea o fabrică de produse din carne cu o capacitate mică de producţie, dar la un standard tehnologic aliniat pe deplin cu cele mai moderne linii de producţie din Europa.
DIANA se află astăzi în topul abatoarelor din România, dar ocupă și un loc important în topul producătorilor de preparate din carne cu capital 100% românesc.
Prospețimea și calitatea cărnii DIANA, precum și reţetele utilizate în prepararea şi producţia mezelurilor au atras indubitabil consumatorii aflați în căutarea unor produse de încredere, apropiate de gustul bucatelor autentice româneşti.