Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

594 Locuri de Munca in Buzau - Joburi in Buzau

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

594 Locuri de Munca in Buzau - Joburi in Buzau

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Buzau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Buzau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Contabil /​ economist


Companie verificată
Aplica rapid
Angajam contabil/economist cu experienta in gestionarea portofoliului de clienti incepand cu documentele primare de contabilitate inclusiv intocmirea declaratiilor, balantei de verificare si a bilantului.
Agrilid Activ SRL

Media netă estimată pe baza celor 1379 de salarii introduse în Salario: 4300 RON/Luna

Finisatori cu Experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 5000 LEI pe lună
Angajam FINISATORI CU EXPERIENTA pentru lucrari de : finisaje interioare, exterioare, gresie si gips carton. Lucrarile sunt in deplasare, in zona Giurgiu. Salariul porneste de la 5000 net - in functie de experienta creste.
FURNICA ZILIERA SRL

Transatoare /​ Transator pui


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 LEI pe lună
Angajam TRANSATOARE / TRANSATOR PUI cu experienta pentru carmangerie din Buzau. Cautam persoane serioase si muncitoare, care au mai lucrat in transare. Program : luni- vineri 7:16 si sambata 7-13.
FURNICA ZILIERA SRL

Electrician Automatist fabrica


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 6000 LEI pe lună
Angajam ELECTRICIAN AUTOMATIST pentru fabrica din Buzau. Cautam o persoana cu calificare si experienta in mentenanta si automatizari minim 2 ani. Pachetul salarial este format din: salariu 6000 lei + 44 lei/ zi tichete masa + decontare transport + prime anuale + sporuri aferente schimburilor si zilelor de weekend. Program de lucru: flux in schimburi. 
FURNICA ZILIERA SRL

Consultant Vanzari cu Experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 4500 LEI pe lună
Angajam CONSULTANT VANZARI cu EXPERIENTA pentru companie din domeniul constructiilor de tamplarie termopan si aluminiu. Cautam o persoana cu experienta in vanzari- de preferat in domeniul constructiilor, activa, atenta, comunicativa, cu abilitati de negociere si cunostinte Pc- Excel si Autocad, permis categoria B. Se ofera: salariul competitiv - confrom experientei avute+ tichete masa.Program de lucru: 8h/zi.
FURNICA ZILIERA SRL

Inginer Constructor


Companie verificată
Aplica rapid
Cerinte: Studii superioare in domeniul constructiilor (instalatii in constructii; constructii hidrotehnice);Experienta profesionala de minim 5 ani in lucrari de constructii (edilitare/ terasamente/ reabilitare diguri, baraje, etc.);Cunostinte tehnice si abilitati bune de operare PC. Descrierea jobului: Organizarea lucrarilor pe santier;Verificarea planurilor de executie si propunerea de solutii constructive pentru rezolvarea neconformitatilor identificate; Urmarirea executiei lucrarilor pe santier din punct de vedere al cantitatii, calitatii si respectarii termenelor de executie; Intocmirea situatiilor de lucrari, rapoartelor de lucru, proceselor verbale, precum și ale altor documentatii cu caracter tehnic; Urmarirea ca aprovizionarea cu materialele sa se faca la timp si sa verifice existenta documentelor de calitate;Revizuirea proiectelor din punct de vedere cantitativ;Calcularea cantitatilor si tipurilor de resurse corespunzatoare proiectelor; Calcularea costului proiectelor;Monitori
FURNICA ZILIERA SRL

Media netă estimată pe baza celor 1023 de salarii introduse în Salario: 6000 RON/Luna

Tehnician Constructor /​ Aprovizionare Materiale


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4500 LEI pe lună
Angajam TEHNICIAN CONSTRUCTOR/ APROVIZIONARE MATERIALE pentru firma de constructii cu o vechime pe piata de peste 20 ani. Cerinte:- studii medii tehnice absolvite- cunostinte domeniul constructiilor (materiale si executie)- cunostinte Office nivel mediu/avansat- disponibilitate deplasari in santiere pentru livrari/ receptie marfuri-experienta in coordonare si organizare- permis categoria B- obligatoriu. Beneficii:- Pachet salarial atractiv :salariul pornind de la 4500 net + masina/laptop/telefon serviciu.- Posibilitatea desfasurarii activitatii intr-un colectiv ambitios, in cadrul unei companii in continua crestere.
FURNICA ZILIERA SRL

Transator cu Experienta Pui/​Porc/​Vita


Companie verificată
Aplica rapid
Angajam 3 persoane pentru postul de transator: pui, porc si vita. Cautam persoane cu experienta, serioase si muncitoare. Program de lucru: 8h/zi.
FURNICA ZILIERA SRL

Patiser cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 LEI pe lună
Angajam PATISER CU EXPERIENTA pentru locatie situata in centru. Cautam o persoana cu calificare si experienta in patiserie. Program de lucru: luni- vineri 7:00-15:00. Salariul porneste de la 3000 net- in functie de experienta.
FURNICA ZILIERA SRL

Responsabil Logistica cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Angajam RESPONSABIL LOGISTICA cu experienta pentru fabrica cu renume din Buzau. Cerinte:- Experienta de minim 2 ani pe un post similar-Absolvent studii superioare- stiinte economice- Cunostinte PC- Cunostinte SAP reprezinta un avantaj- Cunostinte limba engleza- Abilități excelente de lucru în echipă. Descrierea postului:- Asigurarea comunicarii cu clientii prin e-mail, telefon, telecomunicatii, portal;- Urmăriți producția față de producția planificată pentru a pregăti planul de livrare;- Pregatirea livrarilor si transmiterea informatiilor aferente catre depozit conform planului de livrare;- Actualizare sistematica a comenzii SAP;- Participare la întâlniri zilnice/săptămânale și raportare privind planul de livrare;- Arhivarea documentatiei de livrare;- Raportarea INTRASTAT/ raportarea managementului superior;- Urmareste si recomanda actiuni legate de imbunatatirea activitatii logistice;
FURNICA ZILIERA SRL

Pizza Hut Cauta Manager De Tura! Hai In Echipa!


Candidatul ideal Pizza Hut cauta colegi un pic mai crazy…doar un pic.Noi ne distram zi de zi, dam tot ce e mai bun din noi si suntem implicati sa facem lucrurile asa cum trebuie. “Lasa ca merge si asa” nu e pentru noi.Descrierea jobului Daca si tu pui pasiune in tot ce faci si iti place sa gandesti “out of the box” atunci sigur trebuie sa ne cunoastem.Ce trebuie sa faci: Creezi un mediu de lucru constructiv în restaurant, cu impact pozitiv asupra Turnover-ului si Retentiei; Te implici in selecția candidaților și le asiguri o buna integrarea in echipă; Coordonezi si iti motivezi echipa; Identifici și promovezi angajații cu potențial de dezvoltare; Intocmesti programul de lucru săptămânal; Gestionezi materia prima, plasezi comenzile și verifici produsele; Gestionezi eficient situațiilor dificile venite din partea clienților; Te asiguri ca indicatorii de performantă sunt cel putin in standard; Utilizezi sistemele informatice și raportare conform frecvențelor stabilite.Ce iti oferim noi: T
AMERICAN RESTAURANT SYSTEM SA

Sofer Distributie - Filiala Buzau


Candidatul ideal - studii medii;- experienta pe un post similar;- permis de conducere categoria B;- capacitate de asimilare rapida, respectarea termenelor limita;- rezistenta la efort fizic;- disponibilitate pentru program de munca prelungit.Descrierea jobului - livreaza produsele companiei (apa si cafea) la clientii alocati;- incaseaza contravaloarea facturilor emise de la clientii ce doresc sa achite cash;- mentine o atitudine corespunzatoare in raport cu persoanele pe care le deserveste.Programul de lucru este full-time, de Luni pana Vineri, fara schimburi.
LA FANTANA SRL

Promoter & Consilier Vanzare iqos - Buzau


Candidatul ideal Promoter & Consilier Vanzare IQOS - BuzauDescrierea jobului Promoter & Consilier Vanzare IQOS - BuzauIn rolul de Consultant IQOS vei fi responsabil(a) de: Promovarea produselor din portofoliul IQOS Consilierea clientilor Indeplinirea sarcinilor de lucru zilnice Mentinerea unui mediu de lucru curat si organizat in locatie Dezvoltarea unei relatii profesionale cu restul colectivului
SC INTERBRANDS ORBICO SRL.​

Sap Senior Consultant - Logistics (m/​f/​d)


Candidatul ideal Proven experience as an SAP Logistics Consultant with a minimum of 3 years of hands-on experience in SAP S4HANA implementation, configuration, and support;Integrative SAP expertise across all common logistics modules.Strong analytical and problem-solving skills, with the ability to assess complex business requirements and translate them into effective SAP solutions;Foreign languages: English – C1 level.Descrierea jobului Communication based on trust and a high level of commitment combined with outstanding expertise are the key to developing the best possible SAP solutions together with our customers (m/f/d) and utilising the full potential of SAP.Job description:- In your role as a mentor (m/f/d), you will accompany young colleagues (m/f/d) in a team during their training as SAP consultants (m/f/d)- You demonstrate leadership qualities in international SAP rollout projects in order to lead them to success- Your SAP portfolio of activities ranges from the implementation
VOESTALPINE GROUP-IT GMBH

Sap Senior Consultant - Finance (m/​f/​d)


Candidatul ideal Proven experience as an SAP FI Consultant with a minimum of 3 years of hands-on experience in SAP S4HANA implementation, configuration, and support;In-depth knowledge of SAP Finance (FI), including integration with other SAP modules;Strong analytical and problem-solving skills, with the ability to assess complex business requirements and translate them into effective SAP solutions;Foreign languages: English – C1 level.Descrierea jobului Communication based on trust and a high level of commitment combined with outstanding expertise are the key to developing the best possible SAP solutions together with our customers (m/f/d) and utilising the full potential of SAP.Job description:- In your role as a mentor (m/f/d), you will accompany young colleagues (m/f/d) in a team during their training as SAP consultants (m/f/d)- You demonstrate leadership qualities in international SAP rollout projects in order to lead them to success- Your SAP portfolio of activities ranges from th
VOESTALPINE GROUP-IT GMBH

Maintenance Engineer


Candidatul ideal We are looking for an experienced engineer who has knowledge of applied mechanics and is attracted to industrial mechanical componentsCandidate profile University degree in Mechanical or Automation Engineering Good technical knowledge of mechanics or automation Preferably 5 years in a similar position Advance English language Good command of MS Office applications Excellent planning and organizing skills You take ownership of targets with energy, drive and need to finishDescrierea jobului Leads, coordinates, and supervises the mechanical maintenance and repair works for the production lines Design electrical schemes and automation programs Makes maintenance plans for the company's machinery and equipment Designs and makes new machines or modifications and improvements of the old ones in accordance Participation in the analysis of offers and confirmation of the quality of materials or services received for the development of projects Elaboration of the specification
SISECAM AUTOMOTIVE ROMANIA S.​A.​

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 5500 RON/Luna

Sap Trainee Program – Sap Consultant (m/​f/​d)


Candidatul ideal Joining the IT industry can be tough for someone without previous experience. With us, you can start your career in IT and further progress in the SAP WorldThe secret ingredients? Bring your IT background and English language skills, desire to learn and team oriented behaviour, and we'll give you the rest: training, support and a friendly team to be a part of.Descrierea jobului Become part of voestalpine group-IT and immerse yourself in the world of SAP!What you can expect: Together with other trainees (m/f/d), you will receive a varied training program that will prepare you for the exciting challenges ahead:Job description:- SAP training and certification: Comprehensive theoretical and practical training on SAP applications and technologies- Mentor system: support from experienced mentors (m/f/d) throughout the entire trainee program- Additional qualifications: Strengthening of soft skills and methodological competences (project management, presentation techniques
VOESTALPINE GROUP-IT GMBH

Agent Vanzari Buzau


Candidatul ideal Dona. Logistica isi mareste echipa!Cautam un coleg nou care sa se alature echipei noastre tinere & dinamice astfel incat sa construim impreuna succesul!Esti comunicativ si iti este usor sa interactionezi cu persoane noi care ar putea sa devina urmatorii tai clienti?Vrei sa te poti bucura de libertate de miscare si sa iti desfasori activitatea intr-o echipa cu un spirit pozitiv si o atitudine constructiva de tipul “putem sa facem”?Cautam persoane asemeni tie pentru pozitia de Agent Vanzari!Ne-am dori sa fi absolvent al unei institutii de invatamant universitar, sa ai experienta in vanzari initiate si sa vedem la tine: excelente abilitati de comunicare si negociere; abilitati de organizare și planificare/ prioritizare; adaptabilitate/flexibilitate; gandire analitica; orientare catre rezultate si solutii; permis de conducere categoria B.Descrierea jobului Detalii despre acest post le vom discuta la interviu, unde ne vom si cunoaste. Pana atunci, pentru a-ti putea forma o
SC DONA.​ LOGISTICA SA

Inginer Coordonare Productie


Candidatul ideal - Absolvent studii superioare in domeniul tehnic;- Experienta anterioara intr-un post similar;- Cunostinte de lb. engleza;- Foarte bune abilitati de utilizare PC;- Stil de lucru autonom, orientat spre rezultate;- Abilitati foarte bune de comunicare, motivare a echipei si coordonare;- Capacitatea de a lua decizii sub presiunea timpului;Descrierea jobului Principalele responsabilitati:- organizarea activitatilor de productie pentru a asigura atat atingerea planului de productie la timp cat si respectarea standardelor de calitate;- asigurarea resurselor necesare pentru a atinge obiectivele de productie;- asigurarea pregatirii angajatilor conform cerintelor locurilor de munca;Se ofera: mediu de lucru dinamic si profesionist, angajament pe termen lung, posibilitate de dezvoltare a carierei
DUCTIL SA

Inginer Mecanic Si Inginer Biogaz


Candidatul ideal INGINER MECANIC: Studii superioare in domeniul tehnic: mecanica, mecatronica, TCM Min 1 an pe o pozitie similara (Inginer mecanic/inginer tehnolog in industria alimentara / energetician) Cunostinte scheme dinamice; desen tehnic; scheme de flux Analiza documentatie tehnica pentru utilajele si echipamente productie Cunostinte operare PC (MS Office, AutoCAD) Cunostinte de mecanica si tehnologia materialelorINGINER BIOGAZ: Studii superioare in domeniul tehnic (Energetic, Mecanic, Biotehnologii, Utilaj Tehnologic Industrie alimentara, Chimie) Cunostinte de mecanica, procese biotehnologice industriale, microbiologie, biotehnologii alimentare, biochimie, statii de epurare Cunostinte foarte bune de operare MS Office Sisteme de management al calitatii si siguranta alimentului Operare PLCDescrierea jobului INGINER MECANIC:Planifica, coordoneaza si organizeaza lucrarile de intretinere si reparatie;Asigura mentenanta echipamentelor industriale de productie;Asigura achizitia piesel
AAYLEX ONE COCORICO

Intrebari frecvente

Care este salariul mediu in Buzau?

Salariul mediu net in Buzau este de 3 200 lei. Venitul mediu brut fiind de 5 600 lei, potrivit datelor INS pe anul 2022.

Cate locuri de munca sunt disponibile in Buzau?

In prezent avem disponibille 594 locuri de munca in Buzau.

Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.